Håkan Hellström på Ullevi 7 juni

Foto: Niklas Hellerstedt, Göteborg & Co

Håkan Hellström är en av de absolut mest populära artisterna som någonsin existerat i Sverige och det märks inte minst när man kollar på publiktillströmningen. Att Håkan Hellström också är en mycket hyllad liveartist gör att hans spelningar alltid fylls till max.

Håkan Hellström gör inte alls så många spelningar som han har gjort tidigare i karriären. De som han dock gör brukar bli stora och festliga evenemang. Som vanligt är han varje år nominerad till olika priser och många av dem har han också plockat hem, vilket gör honom till en väldigt prisad popartist. Nu senast tog han hem P3:s Guldmicken, vilket gör honom till den artist som publiken tycker var den bästa liveartisten 2013. Resan som började i Göteborg kommer nu under 2014 tillbaka till staden som inte ska känna någon sorg för Håkan Hellström. Och man räknar med att det kommer att bli många besökare.

Håkan Hellström har nämligen planerat att endast göra en spelning under hela 2014. Det betyder att den kände GAIS-fantasten kommer att få en mycket välbesökt spelning. Det var från början tänkt att Håkan skulle spela på samma plats som han gjorde 2013, Slottsskogsvallen, men alldeles nyligen har man valt att flytta spelningen. Det är nu Göteborgs absolut största scen som kommer att gästas av denne nationalklenod. Ullevi behövs, för trycket är så stort på en biljett till Håkan Hellström att biljetterna till Slottsskogsvallen sålde slut redan innan jul. Och det visar tydligt att populariteten kring Håkan Hellström inte har minskat på något sätt.

Ingenting är klart än, men Live Nation har nu gått ut med att man har en stor nyhet att meddela. Tillvägagångssättet från Live Nation är precis det samma som när man flyttade Gyllene Tiders spelning från just Slottsskogsvallen till Ullevi, så det finns befogade skäl till att tro att så också kommer vara fallet med Håkan Hellströms spelning. Det är alltså inte helt omöjligt att vänta sig en rekordpublik på popartistens spelning och som vanligt kommer säkerligen Håkan Hellström leverera en show med samma klass och kvalité som han alltid har gjort. Göteborgs förlorade son återvänder alltså 2014 igen till staden som uppfostrade honom.

Boka boende i Göteborg: Novotel

För biljettbokning och mer info om evenemanget: Live Nation