Så här ser den nya Galaxy Note 5 ut

Den 13:e augusti kommer Samsung att hålla ett Unpacked Event där man förväntar sig att de presenterar sin nya mobil Galaxy Note 5. Samsung själva har inte gett någon närmare beskrivning av vad som kommer att presenteras på detta event, men av allt att döma rör det sig om Galaxy Note 5.

För några dagar sedan läckte det ut bilder på den nya mobilen. Den kända tech-journalisten Evan Blass som har kommit över pressbilder av den nya mobilen som han lade ut på Twitter. Du kan klicka här för att komma till Blass twitterinlägg och se hur Galaxy Note 5 ser ut.

På TheMobileStore tycker man att designen ser intressant ut och man är spända på mobiltillbehören som kommer att komma till Galaxy Note 5. TheMobileStore brukar vara snabba på att få ut mobiltillbehör till nylanserade mobiler, här hittar du sortimentet över skal för Galaxy Note 5.

Utöver detta har Blass även publicerat annan information om den kommande Galaxy 5 Note. Enligt Blass kommer telefonen att innehålla 4 GB RAM och ha en skärmupplösning i 2560 x 1440. Telefonens lagringsutrymme är 32 GB men kommer inte ha någon plats för microSD, enligt Blass. Det sägs att mobilen kommer drivas av en åttakärnig processor och dess operativsystem sägs vara Android 5.1.1 Lollipop. Enligt Blass kommer den bakre och främre kameran ha 16 respektive 5 megapixlar.

När det kommer till Galaxy 5 Note bör man dock vara försiktig med rykten. Mobil.se skriver att dessa uppgifter går emot tidigare rykten. Bland annat att mobilen inte kommer att stödja externa minneskort.

Den 13:e augusti får vi sannolikt svaret gällande dessa uppgifter. Samsung kommer att livesända denna presskonferens från sin hemsida.